Акция в ресторант Воденицата в квартал Драгалевци. Икономическата полиция и

...
Акция в ресторант Воденицата в квартал Драгалевци. Икономическата полиция и
Коментари Харесай

Спецакция в известен ресторант в полите на Витоша

" Акция в ресторант " Воденицата " в квартал Драгалевци. Икономическата полиция и инспекцията по труда влязоха в заведението, чийто притежател е в близки връзки с мис България за 2001 година - Ивайла Бакалова.

Според шефа на заведението общо 6 институции са влезнали на инспекция тук в ресторант воденицата, измежду които икономическа полиция, българската организация по сигурност на храните, както и районната здравна ревизия. Пред заведнието имаше и полицейски коли.

Собственикът му Веселин Денков, по прочут като Весо - Брадата, беше арестуван на 1 септември при опит да премине граничен пункт дружно с приятелката си Ивайла Бакалова.

Все още се надявам да е някаква случайност, само че 6 институции едновременно, не мога да знам какво търсеха, ревизираха всичко. Не знам с какво е обвързвано - това ми споделиха, че неговите проблеми сега са, тъй като са го видели на митингите. Ирония на ориста е, че едно от заведенията му е тъкмо там и той просто е минавал, сподели Бакалова.

Очевдино това е поредност от подхванатите против него дейности и явно активността на заведението няма директна връзка към обвиняването. Едно обвиняване, което общо взето се базира единствено на клюки и на показания на очевидци с загадка идентичност и очевидци, които нямат директни и непосредствени усещания, съобщи Стоимен Чакалов, юрист на Веселин Денков.

Срещу него има повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група. Вчера Специализираният апелативен съд го остави за непрекъснато в ареста. Акцията към този момент завърши, заведението не спря работа от самото начало, до момента в който течеше тя, а резултатите от нея към момента не са ясни. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР