Митнически служители задържаха 54 433 текстилни изделия от 28 различни

...
Митнически служители задържаха 54 433 текстилни изделия от 28 различни
Коментари Харесай

Задържаха над 54 000 фалшиви стоки на Дунав мост 2“ при Видин

Митнически чиновници задържаха 54 433 текстилни произведения от 28 разнообразни търговски марки, множеството от които първокласни, в региона на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Дунав мост 2 “ при Видин, оповестиха от Агенция „ Митници “.

На 21 май на изходящо трасе за камиони идва товарна комбинация, ръководена от турски жител, на път от Турция за Полша. По документи в камиона са били транспортирани разнообразни типове облекла. При разтоварването на стоките и физическата им инспекция, митническите инспектори са се усъмнили, че стоките нарушават правата на интелектуална благосъстоятелност, заради което са ги задържали. 

Нарушението е открито в границите на взаимната интервенция по противопоставяне на контрабандата, в която вземат участие смесени екипи от Агенция „ Митници “, Главна дирекция  „ Гранична полиция “, Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност " и Национална организация за приходите, допълниха от организацията.

Това е третият случай за тази година, при който митническите чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Видин задържат подправени артикули, сочи информация на уеб страницата на Агенция " Митници ". При два случая от началото на годината са арестувани общо 12 035 подправени парфюма заради подозрения, че нарушават правата на интелектуална благосъстоятелност на притежателите на комерсиалните марки. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР