Неочакван обрат изгря в Ергенът! Финалистката Надежда даде втори шанс на

...
Неочакван обрат изгря в Ергенът!
Финалистката Надежда даде втори шанс на
Коментари Харесай

Неочакван ОБРАТ: Ергенка дава втори шанс на Алек

Неочакван поврат изгря в " Ергенът "!

Финалистката Надежда даде втори късмет на Алекс, който под натиска на майка си заряза нея и Маги по неособено мъжки метод посредством видеообръщение, а не непосредствено в очите.

" Обичам да давам втори късмет, по тази причина бих дала на Алек подобен ", изрично съобщи русокосата хубавица, която преди този момент бе отрязана безапелационно от майката на Алек Ксения поради " багажа ", който носи със себе си - 7-годишния си наследник от предходна връзка.

" Бих споделила на Алек, че доста губи, като не избра мен. Майка му доста наподобява на моята, тъй като желае да опази фамилията и гнездото. Бих й споделила, че съм прелестен човек и в един различен живот бихме били положителни приятелки ", отсече Надежда Вишева, която след присъединяване си в " Ергенът " отваря салон за хубост в столицата.



Изглеждаха влюбени в предаването

Изказването на Надежда идва броени часове след скандалните думи на ергена Александър Младенов, че усеща Надежда и другата зарязана на финала ергенка Магдалена като " приятели от войната ".

" Ако са тук, ще ги прегърна и ще ги запитвам по какъв начин са. Имам възприятието, че те са ми като приятели от войната, като ветерани, сътрудници и сътрудници ", изцепи се Алек, спечелвайки си голям брой насмешки.

" Не са тези две дами изрично! Моля те да не бързаш! Много те апелирам! ", отсече майката на ергена Алек във финалния епизод на риалити шоуто.

Свекървата на евентуалните претендентки за сърцето на Алек - Маги и Надежда, не ги хареса и прибра ергена си вкъщи. Нещо повече! Алек даже не отиде персонално да заяви решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който авансово предприемачът направил.

Мама свекърва отряза първо Магдалена с изказванието, че е отишла в предаването да търси популярност и да натрупа дивиденти. След това захапа и Надежда, казвайки, че не си е помисляла синчето й да бъде с жена със 7-годишно дете.

Маги и Надежда напуснаха имението с разрушени сърца и гневни усеща.

" Голям простак! Ще възпитам сина си по този начин, че да не става като него! ", през сълзи съобщи Надежда, преди да напусне " Ергенът ".

" Прибирам се у дома да си лижа раните. Няма къде да потърся разтуха ", промълви Маги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР