Диалогът между партиите не трябва да бъде прекратяван. Трябва да

...
Диалогът между партиите не трябва да бъде прекратяван. Трябва да
Коментари Харесай

Рая Назарян: Диалогът между партиите не трябва да бъде прекратяван

Диалогът сред партиите не би трябвало да бъде прекратяван. Трябва да спрем да приказваме с червени линии, разделения, последните избори демонстрираха, че би трябвало да прилагаме разпоредбите на съдружната просвета. Със забрани, с „ не ” и с отказване – няма по какъв начин да стане. Отделно няма по какъв начин да стане, в случай че не се съблюдават разпоредбите на демокрацията. Това съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян.

„ За ръководството след изборите тя сподели,

че би трябвало да влязат ярки политически фигури от всяка една групировка – единствено най-опитните, най-експертните от всяка една групировка, да има цялостно единодушие. Тази стратегия, това съдружно съглашение би трябвало да е годно и да извърши цялостен мандат. За невъзможни обединения на ГЕРБ-СДС тя уточни Българска социалистическа партия, „ Възраждане ”, които декларират, че са за излизане от дълготрайни контракти. От всички партии има специалисти, с които имаме общи начинания, общи решения, които водят до положителни резултати. Диалогът сред партиите не би трябвало да бъде прекратяван. Сложили сме преди всичко обучение, обществени финанси, рестартиране на огромните обществени планове. Подготовката в междинното обучение с повече процедура и доктрина “, добави Назарян.

Има дефицит на специалности, нужни за икономическото развиване на България

– имаме липса на инженери, на химици, на физици. Все по-малко деца избират като матура математиката. Ако не приготвяме тези фрагменти, един ден няма да имаме подобаващи специалисти за промишлеността, която би трябвало да развиваме. След постоянното държавно управление идва тематиката за опазване на здравето, обучение и финанси. Следващият финансов министър ще има комплицирана задача. Имаме огромен насъбран външен дълг – над 80 милиарда лв.. Тази система да се живее посредством заеми и да не се подтиква стопанската система не се харесва на хората. Не може като втори да искаш да узурпираш цялата власт, да заповядваш. По време на договарянията Николай Денков пожела да бъде и вицепремиер по сигурността, с изключение на да бъде външен министър ”, сподели още Назарян.

Сирски предложи нова отбранителна тактика на Зеленски 23.05.24 12:15 Рая Назарян: Диалогът сред партиите не би трябвало да бъде прекратяван 23.05.24 12:09 Важно отличие за Борислав Сарафов персонално от шефа на ФБР във Вашингтон! 23.05.24 11:47 WSJ: Русия употребява неразрешени химически оръжия в борби по цялата фронтова линия в Украйна 23.05.24 11:33 След изобилните превалявания: бедственото състояние продължава, препълнен е язовир в Севлиевско 23.05.24 11:26

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР