БАНКОК (АП) — Много от по-сериозно ранените хора, които са

...
БАНКОК (АП) — Много от по-сериозно ранените хора, които са
Коментари Харесай

Болницата в Банкок казва, че най-сериозно ранените от полет, ударен от турбуленция, се нуждаят от операция на гръбначния стълб

БАНКОК (АП) — Много от по-сериозно ранените хора, които са били на полета на Сингапурските авиолинии, попаднал в тежка турбуленция, се нуждаят от интервенции на гръбначния дирек, Болницата в Банкок заяви в четвъртък.

Двадесет души останаха в интензивно поделение, а 73-годишен британец умря, откакто Боинг 777, който летеше от лондонското летище Хийтроу за Сингапур, ненадейно се снижи внезапно, откакто се удари в турбуленцията над Андаманско море на Вторник.

Служител за връзки с обществеността на болница Samitivej Srinakarin, която е лекувала повече от 100 души, засегнати от тестването, сподели пред Асошиейтед прес, че други локални лечебни заведения са били помолени да дават най-хубавите си експерти, с цел да оказват помощ в лекувания. Той помоли името му да не бъде назовавано заради политиката на болничното заведение.

Пътниците описаха „ чистия смут “ от треперенето на самолета, летящите разхлабени предмети и ранените хора, лежащи парализирани на пода на самолета.

Остава неразбираемо какво т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР