104-годишният УНСС внедрява модерни технологии с изкуствен интелект(снимка: УНСС) Университетът за

...
104-годишният УНСС внедрява модерни технологии с изкуствен интелект(снимка: УНСС)
Университетът за
Коментари Харесай

УНСС отвори колцентър с изкуствен интелект


104-годишният УНСС внедрява съвременни технологии с изкуствен интелект
(снимка: УНСС)

Университетът за национално и международно стопанство (УНСС ) означи своята 104 годишнина с разкриване на съвременен колцентър, опция за виртуална разходка в постройката на УНСС и със свое лично приложение за вътрешна навигация.

В колцентъра (тел. 02 905 29 99) чиновниците работят с помощта и на изкуствен интелект, който дава отговор на всички въпроси, свързани с кандидатстудентската акция, заяви ректорът проф. доктор Димитър Димитров.

Друга самодейност е виртуалната разходка в постройката на УНСС и отвън нея, общо на повърхност над 54 000 м², която е една от най-големите в международен мащаб виртуални разходки. УНСС е първият университет в България, който я предлага на страницата си.

Университетът към този момент разполага и със лично приложение за вътрешна навигация за постройката. Това е новаторско решение, посредством което може да се отиде до всяка една зала на Университета.

УНСС е най-хубавото висше учебно заведение, съгласно акредитационната оценка на Националната организация за оценяване и акредитация, разгласи проф. Димитров. Оценката 9.80 е най-високата, получавана от български университет.

УНСС е най-хубавото висше учебно заведение, съгласно акредитационната оценка на НАОА, разгласи ректорът проф. доктор Димитър Димитров (снимка: УНСС)

„ Получихме и „ Академичен Оскар ” за най-висока институционална акредитация съгласно НАОА и най-престижно висше учебно заведение в професионално направление „ Икономика ” съгласно работодателите и преподавателите във висшите учебни заведения ”, сподели ректорът.

Европейската комисия също дефинира УНСС за първенец в осъществяването на първия план с елитната университетска мрежа ENGAGE.EU. Университетът обезпечава опция за стажове и подвижност в над 100 непознати университета, акцентира доктор Димитров.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР