Следващото правителство на Великобритания ще наследи икономическа бъркотия. След общите

...
Следващото правителство на Великобритания ще наследи икономическа бъркотия. След общите
Коментари Харесай

Партийни манифести и британската икономическа реалност

Следващото държавно управление на Англия ще наследи икономическа неразбория. След общите избори на 4 юли политическите водачи би трябвало по някакъв метод да се оправят с комплицирания трифект на страната от муден напредък, лимитирани финанси и незадоволително финансирани публични услуги. Това ще подсигурява самоуверено икономическо управление.

Но английският електорат е изтощен. Дългият развой на Брекзит, рецесията с разноските за живот и „ мини “ бюджетното крушение през септември 2022 година направиха концепцията за разрушителни промени и по-високи налози в поддръжка на лечебни заведения, учебни заведения и съдилища неприятна за семействата и бизнеса. Манифестът, показан от Консервативната партия на Риши Сунак тази седмица, е нереалистичен. Програмата от труда на сър Кийр Стармър е по-надеждна, само че е изпълнена с нерешителност.

Платформата на консерваторите е поредност от краткотрайни ограничения, а не ясна декларация за планове за идващите пет години. Централният детайл е пакет от 17 милиарда паунда данъчни облекчения. Това вкл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР