Имаме всички разрешения от държавите, където се изисква разрешителен режим

...
Имаме всички разрешения от държавите, където се изисква разрешителен режим
Коментари Харесай

Зам.-министърът на външните работи: Над 700 души ще бъдат команди...

„ Имаме всички позволения от страните, където се изисква позволителен режим за образуване на избори ”, посочи дипломатът.

 

По думите му в 245 секции в чужбина ще се гласоподава с машини, чака се те да бъдат получени и изпратени зад граница. Избори зад граница се провеждат в 60 страни със 769 секции. От тях в 378 ще се проведат избори и за Европейски парламент.

 

Вотът за Екологичен потенциал се организира в страните членки на Европейски Съюз, а отвън тях – единствено в дипломатическите представителства. Кондов бе безапелационен, че има места, където от Министерство на външните работи командироват повече хора, тъй като там няма задоволително български представители, които да провеждат изборите. Той даде образец с Алжир, където има единствено един български посланик.

 

„ Всички периоди, които имаме по Изборен кодекс, са били спазени – както от Министерство на външните работи, по този начин и от сътрудниците ни в дипломатическите и консулските представителства. Това е обвързвано с доста работа и през почивните дни ”, увери Кондов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР