Адвокат Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор на Левски. Новината

...
Адвокат Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор на Левски. Новината
Коментари Харесай

Адвокат Ивков е новият изпълнителен директор на "Левски"

Адвокат Ивайло Ивков е новият изпълнителен шеф на " Левски ". Новината заяви членът на Надзорния съвет на клуба Петър Ганев в профила си във " Facebook ". За назначението се говореше от най-малко месец, само че едвам през днешния ден то станало публично факт. Новият началник е наследник на легендата на клуба Кирил Ивков, като в последните години е защитавал ползите на " Левски " в много каузи.

Ивайло Ивков е също по този начин пет мандата член на апелативната комисия на УЕФА, бил е и два мандата член на Централната изборна комисия (ЦИК) от квотата на Реформаторски блок. Той бе водещ на общото заседание на акционерите на " Левски " на 31 август.

В последните месеци постът на изпълнителен шеф се заемаше краткотрайно от члена на УС Константин Баждеков, който го зае след отдръпването на Павел Колев. Самият Баждеков обаче не искаше да извършва функционалностите за непрекъснато поради напредналата си възраст.

Петър Ганев разкри и състава на новия директорски съвет (УС) на " Левски ". Той ще е към този момент от трима членове, като има опция да се разшири до петима. Нито един от досегашните членове не резервира мястото си. Сред тримата е Ивков, както и представител на новия общоприет спонсор на клуба " Палмс бет " - Радослав Разпопов, който ще дава отговор за привличане на нови спонсори и рекламодатели. Третият член ще е Даниел Боримиров, който се завръща в управата на " сините " след близо две години и половина пауза. Той е някогашен състезателен шеф, а до май 2019 година бе отпред на детско-юношеската школа. Сега ще дава отговор за връзките с първия тим, а и с феновете, ще бъде и като посланик на клуба.

Утре от 11 ч. новият УС ще бъде показан публично. Петър Ганев обаче побърза да изрази задоволството си най-много от назначението на Ивайло Ивков. " С днешното решение завършва значим стадий от измененията в ПФК " Левски ". След завръщането на Станимир Стоилов отпред на обичания тим, избирането на Иво Ивков за изп. шеф е другата огромна вест от последните месеци. Вярвам, че с Мъри и Иво отпред имаме две мощни котви - в спортно-технически и административно-управленски проект, които да обединят сините последователи и да трансформират клуба ", написа членът на Надзорния съвет.

 

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР