БФС вече има специална емблема, която ще ползва през 2023

...
БФС вече има специална емблема, която ще ползва през 2023
Коментари Харесай

БФС показа юбилейното лого за 100-годишнината си

БФС към този момент има специфична емблема, която ще употребява през 2023 година Тя е направена по случай честванията за 100-годишнината на футболната централа и ще бъде употребена на всички публични събития. За пръв път юбилейното лого беше показано обществено на.

Изображението съставлява стилизарана ретро футболна топка, с цвят на остаряло злато. В логото са вплетени детайлите на титулярната емблема на БФС, като от футболната централа прецизират, че в направата е заложено на минималистичен метод, какъвто сега е известен измежду доста клубове и федерации в чужбина. В допълнение е освежен и признакът на националните тимове - гербов лъв върху щит, като към него бе прибавен лавров венец.

И юбилейното логото, и новият признакът ще участват на новите екипи на националните тимове на България, които ще бъдат създадени от. Мъжкият народен отбор ще показа особено направените екипи по време на европейските квалификации през юни - гостуването против Литва (17.VI) и семейството против Сърбия (20.VI) в Разград.

От БФС възнамеряват събития по случай 100-годишния празник през цялата 2023 година, като са поканени известни футболни персони от чужбина. Кулминацията на честванията ще бъде в края на годината.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР