14-годишна котка счупи световния рекорд на Гинес за най-силно мъркане.

...
14-годишна котка счупи световния рекорд на Гинес за най-силно мъркане.
Коментари Харесай

Котката Бела счупи световен рекорд за „най-силно мъркане“

14-годишна котка счупи международния връх на Гинес за най-силно мъркане. Бела от Хънтингдън, Кеймбриджшър, реализира мъркане със мощ от 54,6 децибела, което се равнява на размера на врящ чайник.

Нейното достижение беше снимано от формален арбитър и акустичен инженер, който блокира всички външни шумове.

Никол Спинк, собственичката на Бела, сподели, че " не може да бъде по-развълнувана ".

„ Тя е сателит на нашето семейство от доста години – ние я обичаме до дъно и сме толкоз горди с нейното достижение “, сподели госпожа Спинк.

Дейв Уилсън, формалният арбитър за Световните върхове на Гинес, който наблюдаваше опита на Бела да счупи върха, сподели: „ Винаги е трогателен ден, когато има капацитет за нов международен връх, тъй че чакахме с неспокойствие да забележим дали Бела ще успее да го направи. "

Бела трябваше да мърка по-силно от 50 децибела, с цел да реализира върха и господин Уилсън сподели, че „ резултатите бяха явни незабавно “.

Г-жа Спинк сподели: „ Винаги сме знаели, че Бела има доста мощно мъркане – даже би трябвало да увеличим звука, с цел да чуем тв приемника над нейното мъркане – и това постоянно е след хранене.

„ Така че, когато видяхме, че върхът за най-силно мъркане в света е подготвен за грабване, знаехме, че би трябвало да сложим Бела напред и сме толкоз удовлетворени, че го направихме. “

Тя сподели, че документът ще получи " в действителност видно място в къщата ". „ Ще би трябвало да изберем фотосите на кое дете първо да свалим “, сподели тя.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР