13-годишната Сюй Пинхуей от Китай се смее безспир от 12

...
13-годишната Сюй Пинхуей от Китай се смее безспир от 12
Коментари Харесай

Момиче се смее в продължение на 12 години

13-годишната Сюй Пинхуей от Китай се смее безкрай от 12 години, написа в. " Сън ". Тя даже не може да да приказва. Комуникацията си с околните води посредством разнообразни типове смях.

Състоянието, което изумява експертите, е било предизвикано от тресчица, когато момичето е било единствено на 8 месеца. Родителите на Сюй Пинхуей се надяват, че има някакъв метод щерка им да бъде излекувана. Смехът на рожбата им не радва родителите, споделят че е по-болезнено дори в сравнение с в случай че я виждат да плаче.

Ето че тази тийнейджърка разруши мита, че „ Смехът е здраве ”. Все отново нейният случай е казус и учените демонстрират неприкрит теоретичен интерес към положението й. Засега хипотезата на лекарите е, че треската може да е увредила предния дял на мозъка й.

Предстои тийнейджърката да бъде изследвана със скенер и родителите й, както и лекарите, се надяват да разрешат загадката към положението й.

Има китайска мъдрост, която споделя „ Внимавай какво си пожелаваш ”. Явно да си „ доста радостен ” също не е на положително!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР