С много шум и колорит започнаха празненствата на абитуриентите от

...
С много шум и колорит започнаха празненствата на абитуриентите от
Коментари Харесай

Янко от ПГХТТ се появи на бала си с кофа на трактор: Аз съм селско момче, това е моят стил

С доста звук и нюанс започнаха празненствата на зрелостниците от випуск 2024 в Пловдив. Тази вечер своето довеждане докрай означават учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника те ще честват в хотел " Санкт Петербург ".
Прочетете още
Завършващите тази година заложиха на публична визия и не изневериха на традицята да се появят по ексцентричен метод.  Лъскавите бяха предпочетени от множеството младежи, само че Янко Стоянов не беше един тях. Той бе докаран в кофа на трактор

" Аз съм селско момче и не желаех да давам пари за скъпи коли. Момчето, което ме докара е мой другар ", сподели Стоянов пред TrafficNews .

Той сподели, че изборът на превоз демонстрира персоналния жанр и отзиви на всеки един от завършващите. Абитуриентът към този момент е решил с какво ще се занимава за в бъдеще. Като мисли да влезе в бизнеса с климатици. 

Нежната Дечка Дечева пък бе докарана от тежкотоварен автомобил. Посланието, което насочва с тази хрумка към хората е да не взимат себе си и живота прекомерно насериозно, а вместо това да се забавляват. 

Напук на традициите се появи и Десислава Желязкова, която стъпи на аления килим пред хотел " Санкт Петербург " облечена в костюм. Да вземе това решение в действителност се оказва фактът, че не е съумяла да си хареса нито една рокля. 

" Не се повеждам по трендовете. Дори не съм се срещнала какви са те ", сподели с усмивка младата абитуриентка. Тя приключва ПГХТТ и ще продължи пътя на образованието си в Медицинския университет.

Тяхната чудатост бе отличителна необичайност. Абитуриентите тази година всеобщо заложиха на дълги тюлени рокли или в тъмна гама, или в меки пастелени цветове. Кавалерите се обърнаха към класическата визия. Изключения бяха тези, които облякоха спортни панталони или дънки. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР