Принц Хари направи кратко посещение в Обединеното кралство по-рано този

...
Принц Хари направи кратко посещение в Обединеното кралство по-рано този
Коментари Харесай

Отказът на принц Хари на поканата за кралската резиденция на краля показва „по-дълбоко вкоренени“ проблеми, казва експерт

Принц Хари направи малко посещаване в Обединеното кралство по-рано този месец, с цел да отпразнува 10-ата годишнина от Игрите Invictus, само че оповестява се, че е отхвърлил поканата на крал Чарлз да остане в кралска резиденция, до момента в който е в страната.

Херцогът на Съсекс избра да остане в хотел в Лондон и изборът му остави двореца „ омаян “, кралски биограф и основен редактор на списание Majesty, сподели Ингрид Сюард пред The ​​Mirror. Според отчет в The Telegraph Хари е отхвърлил поканата на татко си заради съображения за сигурност.

Кралският ефирен оператор Хелена Чард сподели, че изборът на Хари наподобява допуска, че има „ по-дълбоко вкоренени проблеми “, защото тя разказва държанието на херцога като „ оттатък необичайно “. Според коментатора престоят в кралска резиденция би могъл да усили възможностите на Хари да види татко си, което в този момент знаем, че не се е случило по време на късото му посещаване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Принц Хари и Меган напущат Кейт Мидълтън надълбоко смутен от н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР