Президентът на руската тенис федерация, Шамил Тарпщев, вчера обяви, че

...
Президентът на руската тенис федерация, Шамил Тарпщев, вчера обяви, че
Коментари Харесай

Златна медалистка от Токио и световната номер 13 също пропускат Олимпиадата в Париж

Президентът на съветската тенис федерация, Шамил Тарпщев, през вчерашния ден разгласи, че Андрей Рубльов и Карен Хачанов няма да пазят своите извоювани медали от Токио (златен на смесени двойки за Рубльов и сребърен за Хачанов на сингъл). Ръководителят посочи по какъв начин международният номер 6 играе съвсем всяка седмица и има потребност от отмора, до момента в който Хачанов от известно време има контузия в слабините и по тази причина ще облекчи своя график след края на тревния сезон.

Оказва се, че това надалеч няма да бъдат единствените огромни жертви в съветската тенис селекция за Игрите в Париж. От " Мач ТВ " разкриват, че международната номер 13 Дария Касаткина няма предпочитание да се състезава за своята страна в Париж, макар че ще играе под безпристрастен байрак. Касаткина намерено е подлагала на критика неведнъж режима на Владимир Путин и е признавала по какъв начин даже се опасява да се прибере в Русия, като обмисля промяна на поданството.

Това отваря място в тима за Анастасия Павлюченкова, само че наподобява тя също няма предпочитание да размени първата ракета на Русия. Припомняме ви, че Павлюченкова завоюва златото на смесени двойки в Токио дружно с Андрей Рубльов, а Людмила Самсонова е другото огромно име при дамите, което ще отпадне от съветския олимпийски тенис тим, в който към този момент сигурни участници са само Даниил Медведев, Павел Котов, Анна Калинская, Мира Андреева и Екатерина Александрова, а занапред ще стане ясно кои тенисисти ще заемат останалите три свободни места.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР