Тази коалиция във вида, в който е, няма видимо политическо

...
Тази коалиция във вида, в който е, няма видимо политическо
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ние сме си на пързалката и тя е добре намазана, посоката е надолу

" Тази коалиция във типа, в който е, няма очевидно политическо бъдеще. Вече поддръжката е прекомерно ниска. Тенденцията е пределно ясна. Продължаването на същата политика, без значение от оставката на Христо Иванов, няма по какъв начин да промени нещо. Ние сме си на пързалката и тя е добре намазана, посоката е надолу ".

Това разяснява пред БНР Радан Кънев, който още веднъж е определен за евродепутат с листата на ПП-ДБ.

" Идеята, че тъй като сме в съпротива и някакви гласоподаватели ще стартират да се връщат при нас, да пълзят по нашата намазана пързалка нагоре и ще стопират нашето рухване, е безусловно наивна. Тя демонстрира липса на опит, липса на политическа валидност. Това, от което имаме потребност, е доста сложната задача по едно и също време да запазим единството и да се променим. Не да се разпаднем, само че не и да останем каквито сме, а да стартираме доста бързо да действаме ".

Ако желаеме да обърнем процеса, към този момент сме закъснели и нямаме никакъв разкош на време, безапелационен бе Кънев.

" Това, което би трябвало да създадем, е цялата коалиция да излезе от дребните партийни егоизми и да се огледа към потребностите и законните ползи на хората, които ни поддържаха, и тези, които не ни поддържаха ".

Да се ръководи с ГЕРБ през днешния ден към този момент е невероятно, безапелационен бе евродепутатът. И изясни:

" Всякакви благоприятни условия за работа с ГЕРБ са проиграни в огромна степен заради присъдата, която българският гласоподавател произнесе над нас ".

По думите му сега обединението е върната към тесния си електорат.

Според него причина за изборния резултат е и суетата на ПП-ДБ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР