Любима баба загина трагично след падане, причинено от парамедици, които

...
Любима баба загина трагично след падане, причинено от парамедици, които
Коментари Харесай

Баба, 93, почина, след като парамедици се опитаха да я вдигнат с кърпа за баня

Любима баба почина трагично след рухване, породено от парамедици, които се пробваха да я вдигнат с забрадка за баня, вместо с уместно съоръжение.

Разследването разкри по какъв начин Дорийн Пайлинг, 93, пенсионирана учителка, е получила тежка фрактура и е била откарана в болница, където по-късно е развила пневмония и е умряла съвсем два месеца след случая.

Разследването на нейната гибел, което се организира през април, изслуша правосъдния доктор Кристофър Лонг, който счете случая за " отговорен човешки неуспех, съдействал за гибелта на Дорийн ". 66-годишната Кристин Фицпатрик, дъщерята на Дорийн, разказа свидетелството на страданието на майка си като „ в действителност трудно “.

Кристин приказва след следствието, изразявайки скръбта си: „ Майка ми беше прелестна дама, която й даде толкоз доста фамилията и локалната общественост в живота й и тя заслужаваше доста по-добро да виждам по какъв начин майка ми страда толкоз доста седмици и умира по подобен неподобаващ и обезпокоителен метод, беше в действителност трудно и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР