Кийр Стармър е изправен пред нови призиви да върне камшика

...
Кийр Стармър е изправен пред нови призиви да върне камшика
Коментари Харесай

Кийр Стармър е изправен пред призиви да върне камшика на Даян Абът преди общите избори

Кийр Стармър е изправен пред нови апели да върне камшика на Даян Абът, с цел да може тя да кандидатства за Лейбъристите на общите избори през юли.

Ветеранът от левицата и някогашен вътрешен министър в сянка е отхвърлен от април 2023 година поради писмо, което е написала за расизъм. The Mirror схваща, че лейбъристите ще вземат решение по отношение на позицията на госпожа Абът идната седмица.

Но в случай че партията не успее да възвърне камшика, тя ще бъде принудена или да се кандидатира като самостоятелен претендент в Hackney North и Stoke Newington - място, което тя съставлява от 1987 година - или да се отдръпна от Народното събрание.

Бившият канцлер на Лейбъристката партия в сянка Джон Макдонъл сподели пред The ​​Mirror: „ Апелирам към Кийр Стармър да върне камшика на Даян и да я остави да се кандидатира като претендент на Лейбъристката партия. Като първата чернокожа жена народен представител и с предизборната си история от името на нейната общественост и Лейбъристката партия тя е емблематична фигура и изключително вдъхновя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР