Заловиха бременна в седмия месец жена да превозва мигранти край

...
Заловиха бременна в седмия месец жена да превозва мигранти край
Коментари Харесай

Демерджиев с шокиращи разкрития за бременната трафикантка

Заловиха бременна в седмия месец жена да транспортира мигранти край Хасково. Пилотният автомобил пък бил ръководен от боен. 

Общо трима са задържаните за каналджийство. Бременната жена е управлявала автомобил, в който са транспортирани четирима незаконни мигранти от Сирия. Трима са били на задната седалка, а един в багажника на автомобила. Близо до дамата пък е бил помощник.
-->
В непосредственост до автомобила е имало различен пилотен, който е бил ръководен от военния мъж от Пловдив. Други четирима противозаконни мигранти са изчаквали в Хасковски парк, с цел да бъдат взети, защото техният автомобил, с който е трябвало да бъдат транспортирани, е аварирал.

Органите на реда в началото били сюрпризирани, че дамата била в напреднала бременност. Оказа, че тя е остаряла познайничка на полицията .

“Отдавна се наблюдават тези хора, бременната жена е залавяна и по-рано с опиати , нашето присъединяване е по задържането на колата с мигрантите, която е карана от бременната жена. Всякакъв жанр хора от страни от Европейски Съюз се откриха тук да транспортират мигранти ”, разяснява министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, представен от България Он Еър.

Демерджиев още веднъж насочи апел към идващия парламент да увеличи наказванията за каналджийство.

Бременната жена сега се намира в лечебно заведение и е под парична гаранция от 5000 лв.. Другите двама арестувани остават в ареста. Междувременно вътрешният министър заяви, че България е получила от Европейски Съюз над 141 млн. лева за запазване на границата ни с Турция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР