Преди часове Анелия направи нещо, което мнозина определиха за безумно,

...
Преди часове Анелия направи нещо, което мнозина определиха за безумно,
Коментари Харесай

Анелия, ти сериозно ли?!? Певицата към Захаринов публично: Къде си? Мисля те. Добре ли си без мен? (ВИЖ ТУК)

Преди часове Анелия направи нещо, което мнозина дефинираха за безумно, неуместно и даже тъпо. Красивата изпълнителка, която знаем, че от месеци е разграничена с сякаш годеника си Любомир Захаринов, обществено изля възприятията си към него. Да, обществено - пред очите на стотици хиляди в мрежата.

Анелия пусна своя фотография, над която текстът гласеше: " Къде си? Добре ли си без мен? Аз не ти звъня, само че мисля за теб и си приказвам сама със фотосите ни... ". Е, това обръщение в действителност втрещи всички, тъй като е повече от ясно на кого е отдадено. Потребителите обаче даже се разгневиха, че Анелия, която е в пъти по-известна и по-красива от Любо, пада в краката му и то пред очите на всички.

" Нали се сещате, че приказва точно за него?! За тоя, дето я нарани грубо и който единствено можеше да се радва, че жена като нея го е забелязала. И в този момент какво - тя му хленчи, изяснява му се... Защо го прави?! За да му порастват ушите и самочувствието ли?! Не осъзнава ли Анелия, че по този метод той постоянно ще има превъзходство над нея и най-лошото е, че ще го осъзнава и ще се възползва ", разясняват в нета.

Истината обаче е, че Анелия в действителност отдаде сърцето и фантазиите си на този мъж, който е единственият, показан обществено от нея след Коко Динев.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР