Принц Хари е избрал Португалия, за да си гарантира удобство

...
Принц Хари е избрал Португалия, за да си гарантира удобство
Коментари Харесай

Придворни: Хари си купи вилата в Португалия, за да си гарантира бъдещето в кралското семейство!

Принц Хари е избрал Португалия, с цел да си подсигурява улеснение и комфорт, даже и откакто напусна кралското семейство. Това споделят придворни, осведомени със протичащото се в кралския двор. " Хари беше заставен да напусне Уиндзор и да се откаже от парцела, който е притежание на короната. Но той продължава да поддържа близки връзки с някои свои братовчеди и по-специално с принцеса Йожени. Всичко това има за цел да му обезпечи комфорт и непосредственост до кралското семейство, даже и откакто крал Чарлз към този момент няма да е на власт ", разкриват близки до двореца.


Според тях Хари е взел това решение, не с цел да прекарва повече време с околните си, а с цел да резервира статуса си на кралска персона. " Той е доста предан на концепцията да живее като принц, само че бързо осъзна, че в Америка няма да получи това, което желае. Изборът му на място не е инцидентен, принцеса Йожени също има парцел там. Въпрос на време е да забележим псевдокралски визити из разнообразни европейски страни. Все отново точно тук той може да се радва да бъде одобряван като принц, даже и откакто загуби купата си ", разясняват осведомени с кралския протокол.


Явно, откакто стана ясно, че проектът на Меган за Съединени американски щати няма да се получи, двойката е решила да се върне назад в Европа. " Меган и Хари търсят внимание. И се надяват да го получат по този метод. За тях това е опция да си подсигуряват бъдещето в кралското семейство, даже и Чарлз да не е крал ", разкриват още те.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР