Кандидат за реформи в Обединеното кралство загуби хладнокръвието си на

...
Кандидат за реформи в Обединеното кралство загуби хладнокръвието си на
Коментари Харесай

Кандидат за реформи губи хладнокръвие по BBC при брутално честен въпрос - `Абсолютен боклук!`

Кандидат за промени в Обединеното кралство загуби хладнокръвието си онлайн в ефир, откакто назова мненията на учен като " отпадък " по време на полемика по отношение на преподаването на история в учебните заведения.

Бен Хабиб, който е заместник-лидер на партията на Найджъл Фараж, приказва с Виктория Дербишър по BBC Newsnight през вчерашния ден вечерта след стартирането на „ контракта с хората “ на Reform – документ, цялостен с обещания по отношение на имиграцията и намаляването на налозите, за което те упорстват, не е манифест. Той наподобява се раздразни на няколко места по време на изявлението, като един въпрос за позицията на партията по отношение на преподаването на английска история провокира гневна реакция.

Г-жа Дербишър сподели: „ Ще слага този откъс от Дейвид Олусога, английски историк. Попитах го за това, което сте написали във вашия манифест. Той ми сподели следното: Стремежът към баланс в историята е необразован. тук става дума за подклаждане на разделяне за продобиване на гласове. “

Г-н Хабиб отговори:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР