Бомбардировачи от Русия и Китай прелетяха над далечния изток на

...
Бомбардировачи от Русия и Китай прелетяха над далечния изток на
Коментари Харесай

САЩ и Канада прехващат руски и китайски бомбардировачи близо до Аляска

Бомбардировачи от Русия и Китай прелетяха над далечния изток на Русия и Берингово море покрай Аляска в четвъртък по време на взаимен въздушен патрул. Въпреки че не се преглеждат като опасност от Северноамериканската аерокосмическа авиация (NORAD), военните самолети на Съединени американски щати и Канада прехванаха два от бомбардировачите. 

Руски и китайски бомбардировачи направиха взаимно наблюдаване над Далечния изток на Русия и Берингово море покрай Аляска, заяви съветското министерство на защитата в четвъртък.

Той сподели, че „ стратегическите ракетоносци Ту-95МС на съветските галактически сили и китайските въздушни стратегическите бомбардировачи Xian H-6 на силите направиха въздушно наблюдаване над Чукотско и Берингово море и северната част на Тихия океан ".

Изявлението пристигна, откакто взаимното командване за въздушно-космическа защита на Съединени американски щати и Канада (NORAD) съобщи, че американски и канадски военни самолети са прехванали два съветски и два китайски бомбардировача в междун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР