Голям любовчия и сваляч от класа е бил Евелин Банев

...
Голям любовчия и сваляч от класа е бил Евелин Банев
Коментари Харесай

Опалянка: Ето кои наши известни красавици са минали през леглото на Брендо! (ВИЖ СПИСЪКА)

Голям любовчия и сваляч от класа е бил Евелин Банев - Брендо. Вървяло му е доста с дамите, пък и по какъв начин няма - като му погледнеш единствено финансовите благоприятни условия... Мъже с визия на хипопотами забърсват мацки, поради кинтите си, а Брендо въпреки всичко се радва на добра визия, най-малко преди време.

И по този начин. Доказана като негова държанка, с която имаха и скандални фотоси дружно, е моделът Снежина Вълкова. Аферата им трае малко, тъкмо поради направените фрагменти, които разрушават брака на Брендо с жена му Моника Добринова. За да й се извини, той й подарява ултра скъпа яхта, кръстена на нейно име.

" Брендо не приемаше " не " за отговор. Набележи ли си някоя жена, светът ще обърне, само че тя ще е негова. Хващали сме аероплан до Гърция, с цел да вечеряме на свещи на Санторини, а на сутринта да се приберем в България ", разказвала е Снежина Вълкова.

За връзки с Брендо обаче отхвърлят спряганите с него Елена Петрова, Белослава и Таня Боева. И за трите се носеха клюки, че са били негови любовници, само че действителни доказателства за това няма.

Другата, която е предходна през леглото му, както се приказва, е Виктория Радина - Никита.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР