Преди повече от месец се обърнах с предупреждение към г-н

...
Преди повече от месец се обърнах с предупреждение към г-н
Коментари Харесай

Делян Пеевски, председател на ДПС: Думите на Мицкоски са провокация към европейските ценности. Няма да останем безучастни срещу настъпващия национализъм в Северна Македония!

Преди повече от месец се обърнах с предизвестие към господин Мицкоски, да не се пробва да използва България за вътрешно политическите си цели, в този момент декларирам, че като страна ние няма да останем безучастни към тази поредна провокация.

Очаквам всички депутати от българския парламент и български депутати в Европейския  парламент, без значение от партийната им принадлежност, да не подминават с нехайство тези будещи паника процеси в прилежащата ни страна. Защото посоката, в която е тласкана  Република Северна Македония от политическата си върхушка, е рискова. Последиците за тази безнаказаност не би трябвало да понася македонския народ, само че отговорността би трябвало да бъде за самозабравилите се политици, които минират евроатлантическия път на страната. 

Не можем да останем равнодушни, когато в сериозни за Европа и света времена, рецесията на европейските полезности в Северна Македония заплашва страната да се трансформира в плацдарм на войнстващ шовинизъм.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР