Съпругът на княгиня Калина - Китин Муньос, винаги се е

...
Съпругът на княгиня Калина - Китин Муньос, винаги се е
Коментари Харесай

За първи път: Китин Муньос не издържа гаврите с мускулите на жена му Калина и изригна! (ВИЖ ТУК)

Съпругът на княгиня Калина - Китин Муньос, постоянно се е показвал като учтив и много въздържан човек. Присъщо на хората от интелигенцията, той не приказва доста, камо ли ненужно, само че... в тази ситуация не устоя.

Причината Китин да изиска да се чуе гласа му, съвсем за сефте, е гаврата с мускулите на жена му и с цялостната й визия, които безусловно подпалиха мрежите и медиите. Знаем, че Калина се появи със забележително развита мускулатура в двореца " Врана " за погребението на своя прародител Фердинанд и от този момент злите езици не млъкват.

Да, това към този момент в действителност стана прекомерно, тъй като да се наскърбява човек по подобен метод, е най-малкото грозно, а в случай че този човек е и жена, към този момент е повече от неприлично.

" Съпругата ми е в отлична физическа форма и тя в действителност се грижи доста за това. Калина непрекъснато тренира, внимава по какъв начин се храни и мога да ви кажа, че това й се отразява прелестно. Отразява се отлично, както на мускулния й тонус, по този начин и на красивото й лице ", съобщи изрично Муньос.

И преди някои да стартират с обикновените си и дебелашки мнения по изявлението му, прецизираме, че точно по този начин би постъпил всеки същински мъж, обичащ и уважаващ дамата до себе си. Браво на Китин, почит!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР