След края на Капките и като знаем колко мизерни са

...
След края на Капките и като знаем колко мизерни са
Коментари Харесай

Геро не е на себе си: Свалиха предаването му предсрочно! Край! (скандалът е голям)

След края на " Капките " и като знаем какъв брой мизерни са заплатите на актьорите в театъра, Герасим Георгиев - Геро имаше една вяра за закърпване на фамилния бюджет. Разбира се, това беше предаването " Скрита идентичност ", което започва при започване на този месец и на което той е водещ.

Или по-скоро би трябвало да кажем, че беше водещ, тъй като шоуто спря. То беше прекъснато скандално, тъй като бе спряно предварително. Още през вчерашния ден от Нова телевизия оповестиха, че " Скрита идентичност " ще продължи от понеделник до петък, след което първият му сезон стопира.

Ок, няма неприятно. Само че през днешния ден не е петък, а вторник, а на мястото на предаването на Геро ще се излъчи остарял епизод на " Черешката на тортата ". Така ще бъде и през останалите дни от седмицата. Идеално, а?!

Ясно е, че феновете не стопираха да роптаят против предаването, което, съгласно тях, е цялостна боза и тъпота. Дори фактът, че харесват Геро повече от Димитър Рачков да вземем за пример, не оказа помощ, тъй като хората всеобщо стопираха да гледат шоуто след първия му епизод. Впрочем, той събра рекорден рейтинг, тъй като всички чакаха нещо - уау. Е, такова не пристигна.

Жалко за Геро, който е най-разочарован в тази ситуация и който несъмнено няма да види повече пари от спряното предаване.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР