Един от най-запомнящите се образи в Ергенът този сезон, безспорно

...
Един от най-запомнящите се образи в Ергенът този сезон, безспорно
Коментари Харесай

Виктория (Цър Пър) в афера с женен мъж след "Ергенът": Приемам го като карма! (още разкрития + СНИМКИ)

Един от най-запомнящите се облици в " Ергенът " този сезон, несъмнено е Виктория Асенова. Наречена от Христиана Манова " Цър Пър " Вики може и да не беше " най-бляскавата " мома, само че несъмнено се показа като най-умната и умна измежду участничките.

Днес обаче тя раздруса с ненадейно разобличаване, което шокира всички. Шокира, тъй като самата Виктория издаде любовната спекулация на Габриела Иванова с женен мъж и го направи пред очите на цяла България. А в този момент, месеци по-късно, признава, че самата тя е била с подобен.

Да, Вики показа, че е имала любовни връзки със фамилен мъж, чието име, несъмнено, не показа. Каза също, че последно е била с него и то след фотосите на предаването. А последният им секс е бил през февруари месец. Оттогава двамата освен не са дружно, само че и Виктория не е била с различен мъж. Призна си го и въобще не се тормози от това.

" Сексът не ми е значим, мога без него и години, в случай че не съм с верния човек. Мен други неща ме вълнуват в този живот, а това, което стана с въпросния женен мъж... Убедена съм, че това беше карма и ориста ми върна по тази причина, че разкрих противозаконната спекулация на Габриела и я осъдих ", признава Асенова.

И не крие, че има вяра в любовта и в своя си човек, който рано или късно ще срещне.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР