За последно защитата на 37-годишния бургазлия е обжалвала мярката му

...
За последно защитата на 37-годишния бургазлия е обжалвала мярката му
Коментари Харесай

Тотална Истерия В Ъндърграунда По Южното Черноморие! Вижте Какво Се Случва!

За последно отбраната на 37-годишния бургазлия е обжалвала мярката му за неотклонение през декември м. година Тогава обаче настояването е отхвърлено и от двете инстанции на профилирания углавен съд.

Илиев дава показания против Желязков през януари. Бургаският необут продължава да се намира в следствения арест в столицата, откакто през септември м. година му бяха повдигнати обвинявания като водач на Организирана незаконна група (ОПГ) за разпространяване на опиати. При огромната интервенция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас бяха конфискувани съществени количества дрога, а белезниците щракнаха на ръцете на 12 души, само че с обвинявания като част от бандата се снабдиха единствено 4, в това число и посоченият за необут Илиев. Сред упрекнатите обаче не са някои от най-близките съратници на водача, сред които и синът на прочут политик от близкото минало с доста любопитен прякор, разкриват източници.

Георги Илиев е изместен от ареста на столичния бул. „ Г. М. Димитров “ незабавно след завръщането на Митьо Очите от Турция, с цел да не се стигне до напрежение сред двамата. Твърде евентуално е държавното обвиняване съзнателно да държи бургазлията зад решетките, с цел да го опази от възможен опит за нападение, разкриха източници, близки до следствието. За новия очевидец против него пръв проговори самият Димитър Желязков.

Той и юристът му Илиян Василев не пропущат комфортен миг да се изкажат против надеждността на Георги Илиев. „ Изкараха очевидец, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев. Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, тъй като закачаше щерка ми “, разгласи в правосъдната зала Очите по време на делото против кръвния му зложелател Божидар Кузманов-Кравата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР