Температурите на морската повърхност в северната част на Атлантика вървят

...
Температурите на морската повърхност в северната част на Атлантика вървят
Коментари Харесай

Метеолозите очакват нови летни температурни рекорди в Европа

Температурите на морската повърхнина в северната част на Атлантика вървят нагоре 11 следващи години, напомня Euronews. Германия и Скандинавските страни чакат извънредно топло време през идната седмица. Властите в Париж се безпокоят, че горещи талази може да затруднят спортистите по време на Олимпиядата. Испания също се готви за следващо горещо лято.

Все отново метеоролозите акцентират, че предвижданията им даже за дни напред може да не са сигурни, защото времето в цяла Европа е извънредно изменчиво и се развива под въздействието на „ безчет разнообразни фактори ”, споделят от метеорологичната работа Weather & Radar.

Променливото време в Европа е под въздействието на преходната фаза сред двата климатични феномена Ел Ниньо и Ла Ниня и съгласно метеоролозите това е определящият фактор за температурните модели. Тъй като процесът въздейства на времето в цялата планета, специалистите плануват „ резултата на доминото ” – т.е., в случай че някъде преваляванията са несъразмерни, другаде евентуално ще бъдат нищожни.

В Европа, да вземем за пример, постоянно се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР