През нощта ще е почти тихо и в повечето райони

...
През нощта ще е почти тихо и в повечето райони
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в сряда

През нощта ще е съвсем безшумно и в множеството региони краткотрайно преваляванията ще спрат, основно в Северозападна и Южна България облачността ще се раздра. Утре облачността ще е раздрана. Още към обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Главно в Южна България има условия за местни интензивни феномени и градушки. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който по време на гръмотевична стихия краткотрайно ще се усилва и ще трансформира посоката си. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°.

Над Черноморието облачността краткотрайно ще се раздра, само че към обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици; има условия за местни интензивни феномени и градушки. Вятърът ще е слаб до сдържан от юг-югоизток. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, в масивите от Южна България - краткотрайно интензивни. Има условия за градушки. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР