Съвременните американски лидери страдат от синдрома исторически ревизионизъм, заяви руското

...
Съвременните американски лидери страдат от синдрома исторически ревизионизъм, заяви руското
Коментари Харесай

Байдън отново разгневи Москва: американски войници спасили света по време на Втората световна война

Съвременните американски водачи страдат от синдрома „ исторически ревизионизъм, съобщи съветското външно министерство, разяснявайки изказването на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за " едноличната победа на Съединените щати във Втората международна война ".

„ Според известията в медиите президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в речта си на военното гробище в Арлингтън в чест на Националния ден на паметта сподели, че по време на Втората международна война американските бойци са освободили Европа и „ безусловно са избавили света “. За ролята на Съюз на съветските социалистически републики и други страни в Победата над фашизма американският водач не загатва... “, означават от Министерство на външните работи.

" Американски бойци избавиха света и освободиха Европа по време на Втората международна война ", сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на военното гробище в Арлингтън, с цел да означи Деня на националната памет.

„ Представители на най-великото потомство преди 80 години акостираха на плажовете на Нормандия, освободиха континента и безусловно избавиха света ", сподели той.

В същото време дипломати подчертаха, че Байдън, за разлика от своя предходник Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, не е в положение да отдаде респект на всички борци против фашизма. От външното министерство припомниха, че единствено преди четири години съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 и тогавашният му американски сътрудник Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския излязоха със взаимно изказване във връзка 75-ата годишнина от срещата на Елба.

На собствен ред съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов означи, че американските управляващи не престават цинично да омаловажават и даже да отхвърлят решаващата роля на Съюз на съветските социалистически републики в успеха над фашизма. „ Няма нито една страна в света, която да е понесла повече от нас в битката против нацистка Германия и нейните спътници, воювали против Червената войска на фронтовете на Великата отечествена война “, напомни дипломатът.

Антонов съобщи, че реториката на американските политици е „ изкривена, с цел да дава отговор на потребностите на деня “. „ Ние ще се борим с това и няма да позволим историята да бъде изопачена. Няма да позволим да се не помнят 27-те милиона руски живота “, увери посланикът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР