Цветанка Ризова слиза от екрана на bTV. Това призна лично

...
Цветанка Ризова слиза от екрана на bTV. Това призна лично
Коментари Харесай

Голяма промяна в bTV: И Цветанка Ризова обяви, че слиза от екран

Цветанка Ризова слиза от екрана на bTV. Това призна персонално тя по време на предаването, което води – „ Лице в лице “. 

Острият език на медията, който нищи горещите политически тематики няма да радва повече хората пред дребния екран. Това е по този начин, само че най-малко за този сезон.

„ Искам да ви пожелая хубаво лято, тъй като аз излизам в заслужена почивка от понеделник. Ще се забележим още веднъж през септември “, анонсира на изпроводяк тя.

От думите й обаче не стана ясно дали публицистичното предаване ще остане на екрана и през месец август. Миналата година, макар че Ризова се радва на ваканцията си, то редица известни лица от малкия екран седнаха в стола й и заеха мястото й.

Това е мощно евентуално и за тази година, а една от аргументите е, че даже депутатите няма да почиват цялостен месец. Това стана ясно в петък след следващото съвещание на Народното събрание. По време на него политиците гласоподаваха ваканцията си от 17-и до 31-и август.

БЛИЦ напомня, че освен Ризова слиза от екран. Едно от емблематичните лица на bTV – Деси Стоянова, напуща медията. Нейното решение обаче е дефинитивно и няма да я забележим още веднъж в студиото на „ Преди обед “ през новия сезон.

Тя самата призна за това и разкри, че желае да се развива в друго занятие, а 12 години в медията й стигат. Именно в петък бе и последният й ефир като водещ на предаването „ Преди обед “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР