Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато

...
Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато
Коментари Харесай

Ужасяващи новини за емблематична наша журналистка

„ Добре съм, щерка ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, само че се усещам прелестно. Не виждам телевизия и рядко приказвам по телефона. “ Така Маргарита Михнева неотдавна показа с публицисти, които я срещат на улицата, прикрепяна от единствената си наследница. Силно се надяваме положението й да се усъвършенства, само че информацията ни е друга ", написа Минаха години.

Бившата телевизионна водеща от години страда от онкологично заболяване. 20 години откакто преборила сполучливо рак на гърдата, била диагностицирана с рак на костите. Той й е бил открит от лекарите при обзор през 2021 година „ Наложи се незабавна интервенция. Изрязаха ребра - седмо, осмо и девето. Такава интервенция за първи път се правеше в България. Мислех да се оперирам в Швейцария, шефът на щерка ми щеше да помогне, само че споделиха, че могат да ме оперират най-рано след 4 месеца което при нападателен рак е много време. Няма да укривам - мъчителна интервенция беше. Болеше много мощно, когато излязох от упойката “, показа тогава Михнева.

„ Няма да разясня здравословното си положение “, сбита е през днешния ден журналистката. Тя е настанена в първокласен дом в столичния комплекс „ Царско село ”, където получава непрекъснато обгрижване. За да е до нея, дъщерята, от време на време си идва от Швейцария, където живее с богатия си брачен партньор и двете си деца.

Неда Михнева е преподавател по тенис в най-скъпото частно учебно заведение в света - „ Льо Розе “. Тя е плод на любовта на Маргарита с тогавашния тенис играч Петър Михнев. Двамата са разведени, а той има различен брак и наследник на име Петър, който също се занимава с тенис. След като положението на журналистката се утежнява в последните месеци, той подценява враждата им и също спомага, с цел да се обезпечи ТВ-легендата с най-хубавите грижи.

„ Цял живот работех, уволняваха ме, гонеха ме и за какво? За да получавам дребна пенсия “, споделяла е журналистката. В сложните си старини най-малко е щастлива баба на две внучета, на които е гостувала, до момента в който положението й е разрешавало да лети. Тя в никакъв случай не се е хвалила с наследниците на щерка си - Леона Маргарита и по-малкото й братче Тео, които ревниво пазеше надалеч от обществено внимание. Признава, че е удовлетворена от обстоятелството, че Неда е избрала да се откри в уредената Швейцария. А не е останала в България, където би трябвало да се бори с куп нередности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР