Италианските информационни агенции съобщиха, че задържаните са членове на престъпна

...
Италианските информационни агенции съобщиха, че задържаните са членове на престъпна
Коментари Харесай

Трансгранична полицейска акция разби турска престъпна група

Италианските осведомителни организации оповестиха, че арестуваните са членове на незаконна организация с терористични цели. Те са упрекнати и в нелегално владеене на оръжия и експлозиви, интернационален трафик на опиати, убийства и поощряване на незаконната имиграция.

Заповедта за арестите е издадена от прокуратурата в Милано. Във връзка с полицейската акция са претърсени и няколко парцела в кантоните Аргау и Цюрих, оповестяват от канцеларията на основния прокурор на Швейцария

Сред арестуваните е ръководителят на организацията, който към този момент е бил под домакински арест. Смята се, че италианската полиция е бъгнала електронната му гривна, защото медиите цитират негови диалози. В тях заподозренията разкрива, че разполага с огромен оръжеен боеприпас, в това число автомати „ Калашников ”, ръчни гранати и „ тежки оръжия ”, които държи в Швейцария.

По думите на незаконния необут, членове на организацията му ръководят „ целия немски оръжеен пазар ” и имат намерение да разширят търговията си в Швейцария, защото към този момент разполагат със личен производител на оръжие.

Според прокуратурата в Милано,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР