Volcon e-Powersports обнови своя електрически селскостопански мотор Grunt с масивни

...
Volcon e-Powersports обнови своя електрически селскостопански мотор Grunt с масивни
Коментари Харесай

Volcon Grunt Evo е-мото тихо се движи в дивата природа - видео

Volcon e-Powersports обнови своя електрически селскостопански мотор Grunt с солидни колела, пуснат на пазара през 2020 година, с усъвършенствано окачване и седалки за по-добро усвояване на неравностите, промяна на мотора и батерията и задвижване с въглероден ремък на Gates за по-скрити офроуд завършения.

Оригиналният Grunt започва с 37-кВт мотор със приблизително задвижване за оптималната скорост от 100 км/ч, макар че индустриалният модел понижи тези числа надлежно до 25 кВт и 64 км/ч.

За 2023 Grunt Evo, Volcon избра 60-В/8-квт мотор, с четири налични режима на задвижване, само че оптималната скорост остава 64 км/ч. Капацитетът на батерията е повишен до 2,3 кВтч, като регенерираното прекъсване способства за осъществяване на обещания пробег от 112,6 км с едно зареждане. Може да имате спомагателна батерия, в случай че имате потребност от повече каране сред презарежданията. Съобщава се, че моторът и батерията имат клас IP67 за резистентност на вода, пясък и сняг.



Както бе упоменато първоначално, притежателите към този момент могат да чакат с неспокойствие по-чисто и по-тихо возене с помощта на премахването на остарялото верижно задвижване с ново с карбонов ремък с ниска поддръжка. Grunt Evo към този момент е по-тънък и по-лек. Той към момента е построен към рамка Exo-Arch, само че Volcon съумя да понижи тежестта си с съвсем 20% спрямо оригинала, подкрепено от по-леко клатещо се рамо.

e-moto разполага и с нови стилизирани обтекатели за още по-агресивен външен тип и усъвършенствана отбрана на батерията. 43-милиметрова обърната амортисьорна вилка и особено надъхан койлоувър моноамортисьор откъм гърба от Walker Evans Racing гълтам неравностите на терена, а новата ергономична седалка би трябвало да усъвършенства комфорта на лидера. Преместените крачета също са нови и се оповестява, че оферират усъвършенствана устойчивост.

Grunt Evo беше пуснат на пазара през април, само че стартира да се доставя до дилъри и дистрибутори едвам при започване на този месец. Цената стартира от 5999 щатски $, а спомагателните екстри включват анодизирани в злато предни вилки, задни багажници, теглич за изтегляне на ремарке с маса до 340 кг и спомагателна батерия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР