Китайският производител на високотехнологични изцяло електрически автомобили NIO анонсира поредно

...
Китайският производител на високотехнологични изцяло електрически автомобили NIO анонсира поредно
Коментари Харесай

NIO и FAW Group със стратегическо партньорство

Китайският производител на високотехнологични напълно електрически коли NIO анонсира следващо стратегическо партньорство.

Новата самодейност, която довежда общия брой на до 8, е с китайския колос FAW Group, който е в челото по автомобилни продажби измежду китайските автомобилни компании.

Според новото съглашение, двете компании ще си сътрудничат в цялостна степен ще вземат участие в изцяло и задълбочено стратегическо партньорство в области, в това число стандарти за батерийни технологии, научноизследователска и развойна активност при електрическите автомобили, зарядната инфраструктура, PSS станциите за замяна на изтощени акумулатори с изцяло заредени, ръководство и интервенции на активи на акумулатори, създаване и интервенции на екосистема за услуги за презареждане, както и доставяне на акумулатори и поддържащи механизми.

По време на формалното анонсиране на новото съдействие, Уилиям Ли- създател и изпълнителен шеф на NIO, разяснява, че чака това ново стратегическо партньорство да способства в допълнение за самодейността за стандартизирането на системата за замяна на батерийни детайли и да докара до развиване на тази инфраструктура.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР