Представяме Ви историята на една майка, която търси момиченцето си,

...
Представяме Ви историята на една майка, която търси момиченцето си,
Коментари Харесай

Търси се отвлечено от бащата момиченце

Представяме Ви историята на една майка, която търси момиченцето си, отвлечено от бащата. Зорница Лазарова е майка на съвсем 2-годишно дете, като от 23.05 не е виждала щерка си. „ Тя се споделя Савина и е доста положително и жизнерадостно момиченце, обича да си играе на открито и е привикнала да бъде измежду природата “, споделя Зорница. 

 

Зорница Лазарова споделя историята по отвличането на детето й. „ От година и половина съм разграничена с бащата на детето ми - Светослав Георгиев, като повода за раздялата беше домакински тормоз. След като се разделихме имаше дело по този случай, което е отсъдено в моя изгода “, споделя Лазарова.  „ Аз и детето ми се върнахме и заживяваме в родния дом на моята майка в град Китен. В интервал от година и половина бащата на щерка ми я е виждал тъкмо два пъти. През цялото време той не ми оказа помощ с нищо за нейното развъждане. “, прецизира Зорница.

 

„ На 18.05. пристигнахме със Савина в град София за следващото дело. На 23.05 излязохме дружно с бащата на детето ми - Светослав Георгиев и неговата майка - Светла Кирилова Георгиева на детска площадка покрай техния дом. Тогава бях подмамена и ми бе отвлечено вниманието за секунди от неговата майка, а Светослав взе детето и изчезна. Повече не ги видях “, споделя Зорница Лазарова.

Зорница незабавно подава сигнал на 112, като от 23.05. търси помощ от всички институции -  полиция, прокуратура и протекция на детето, само че открива, че те са безсилни и имат лимитирани пълномощия.

„ На 11.06. 2024 година се организира дело за привременни ограничения, отсъдено в моя изгода. Дори и след решение на съда Светослав отхвърля да върне детето. След голям брой сигнали по всички институции към този момент съм обезверена, че не мога още веднъж да прегърна щерка си “, споделя Зорница Лазарова.

На 12.06. полицията открива, че детето е заведено някъде от бабата. Бащата Светослав Георгиев се заключил в жилището си и не отваря на никого. Пуснал е чиновници от престъпна полиция, като пред тях е звъннал на видео да видят, че детето е с майка му. Светослав Георгиев споделя, че детето е с баба си Светла Кирилова Георгиева в Елена.

 

„ И Светослав и майка му отхвърлят да върнат Савина при мен, както и да спазят правосъдното решение. Обръщам се към българското общество! Моля, помогнете ми още веднъж да прегърна детенцето си “, моли Зорница.

Детето е оповестено за търсене. Полицията работи по случая. 

Автор: skandal.bg, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР