Toyota се ангажира със Спешъл Олимпикс - като основен спонсор,

...
Toyota се ангажира със Спешъл Олимпикс - като основен спонсор,
Коментари Харесай

Toyota се ангажира със Спешъл Олимпикс

Toyota се ангажира със Спешъл Олимпикс - като главен спонсор, групата за подвижност даде дванадесет транспортни средства за Специалните олимпийски игри в провинция Северен Рейн-Вестфалия, най-голямото приобщаващо многоспортно събитие в Германия на годината за хора с интелектуални умения и голям брой увреждания.

Специалните олимпийски игри на провинция Северен Рейн-Вестфалия се организират в Мюнстер от 22 до 25 май 2024 година Общо 1900 спортисти ще мерят сили в 18 типа спорт в границите на четири спортни дни. Програмата включва отборни спортове като хандбал, плажен волейбол, футбол и баскетбол, както и самостоятелни надпревари като плуване, конна езда, джудо, ролкови кънки и боулинг.

Автопаркът, който Toyota дава за държавните игри, е също толкоз разнороден. Освен два компактни Aygo X и два спортни Yaris Hybrid GR Sport, автопаркът включва два Proace City и шест Corolla Cross Hybrid.

„ Радваме се, че поддържаме Special Olympics по доста способи в международен мащаб и в Германия от години. Разбира се, вършим това и в нашата родна провинция Северен Рейн-Вестфалия “, сподели Андре Шмид, президент и ръководещ шеф на Toyota Deutschland. GmbH.

Като специфичен акцент в програмата и част от игрите е „ Футболен шампионат Unified Sports Experience “. Спортисти, сътрудници и доброволци от Спешъл Олимпикс се състезават в смесени обединени тимове в блиц шампионат. Професионални клубове като Борусия Дортмунд, ФК Шалке 04, Семеен кодекс Падерборн, тимът от женската Бундеслига SGS Essen и Preußen Münster също вземат участие.

Toyota е световен сътрудник на Special Olympics International от 2015 година и също по този начин поддържа Special Olympics Deutschland e.V от 2021 година Компанията също е сътрудник на „ Team Deutschland Special Olympics “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР