Русия е ударила с две бомби пълен магазин за строителни

...
Русия е ударила с две бомби пълен магазин за строителни
Коментари Харесай

Жертви и ранени при руски удари в Харков срещу магазин в центъра на града

Русия е блъснала с две бомби цялостен магазин за строителни материали в центъра на Харков, одобри което са починали минимум шестима души, а десетки други са били ранени.

Пострадалите са към 40 души, трима от тях са в тежко положение. Има изчезнали хора, които се търсят, а пожарникари опитваха часове наред да овладеят огъня. В момента на офанзивата в магазина е имало към 200 души.
Врагът нанесе два удара с управляеми бомби по търговски център. Има няколко починали и доста ранени, някои са от чиновниците в този магазин. Има и хора, които се търсят. Вероятно е имало жители вътре в магазина по време на офанзивата.
Олег Синегубов – шеф на Харковска област

При различен ракетен удар е била улучена жилищна постройка в центъра на Харков, ранени са 18 души, добави регионалният шеф Синегубов.

В своя профил в приложението " Телеграм " президентът Володимир Зеленски означи, че въздушната паника в Харков е била в действие в продължение на повече от 12 часа.
Този удар по Харков е поредна демонстрация на съветската полуда, просто няма по какъв начин да се каже по различен метод. Само луди като Путин са способни да убиват и тероризират хора по подобен лицемерен метод. Знаем, че има починали и ранени. Моите съболезнования на фамилиите и приятелите им. Всеки обиден ще получи нужната помощ.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

През миналата седмица ударите по Харков се ускориха, откакто съветските войски нахлуха през границата, откривайки нов фронт във войната.

А управата на съветската Белгородска област заяви за 4 жертви и 12 ранени при две украински офанзиви.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР