Кадри БТВМоят свят се промени доста през последните години, защото

...
Кадри БТВМоят свят се промени доста през последните години, защото
Коментари Харесай

Зуека с първа изложба в Испания

Кадри БТВ

„ Моят свят се промени много през последните години, тъй като не се занимавам с актьорство “, показа Зуека в изявление по БТВ. Повод за него е първата му галерия в Мадрид, която носи името „ Моят свят “.

Картините на известния у нас артист ще бъдат изложени на 30 май в културния център Lope de Vega.

Тя е отдадена на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.
`); break case width
Не е съумял обаче да я показа на празника и по тази причина се е отказал тя да носи името, обвързвано с него.



По думите му картините в изложбата „ приказват “ за значимите неща в живота – другарството, любовта, свободата.

„ Моят свят напълно е построен върху тези най-ценни неща. А за тях ни пречи егоизма, егоцентризма, неспособността да одобряваме другия подобен, какъвто е “, разяснява артистът.

Експозицията в Мадрид ще бъде изложена единствено един ден. Очаква се да я посетят доста българи от цяла Испания. Той показа, че е имал и политическа поддръжка, нещо което е изненадало и него самия.



Залага е прелестна, тъй като е в културен център, има и изложба. Изложбата ще стартира с протест на тази партия, която ме поддържа. Очаквам към 500 индивида да посетят изложбата. Обадиха се хора и отвън Мадрид, които ще участват.

Васил Василев-Зуека се зае съществено с рисуването през лятото на 2020 година. Тогава той реши да напусне България дружно със фамилията си и отпътува за Испания и от този момент това е неговия път. Дали ще се върне към актьорството и за него към момента не е ясно, само че всичко е допустимо.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР