Кадри БТВМалката ни шампионка по художествена гимнастика Стилияна Николова се

...
Кадри БТВМалката ни шампионка по художествена гимнастика Стилияна Николова се
Коментари Харесай

Натоварена програма за Стилияна Николова докато чака Олимпиадата

Кадри БТВ

Малката ни шампионка по художествена гимнастика Стилияна Николова се готви за олимпиадата в Париж, само че преди този момент ще взе участие в още едно съревнование в родния си Кайро. Момичето няма никакво време за отмора, програмата за надпревари е доста наситена, показа нейната треньорка Валентина Иванова.

Няма съревнование без напрежение, има постоянно тръпка и терзание дали ще покажеш какво можеш. Всеки един шампионат е значим. Най-голямото нещо за триумф е трудът, който полагаш и екипът, с който работиш. Емоцията след европейското състезание отшумя и към този момент съм фокусирана върху тренировките и олимпийските игри.


`); break case width
Мисленето ми е по-различно от преди две години и сигурно съм израснала в това отношение, добави Николова, която е родена точно в Кайро на 22 август 2005 година Наричат я още „ египетската принцеса “, защото до 13-годишна възраст живее там.

Предстоящото й присъединяване в олимпийските игри е най-големия и чакан връх за всеки играч. Стилияна се готви настойчиво и се надява да се окичи с олимпийско злато.



Напрежение ще има няма по какъв начин, тъй като олимпиадата е най-голямото съревнование, в което всеки състезател мечтае да взе участие. Подготовката върви по проект, сега напрежение не усещаме. Работим над сигурността на съчетанията и над нейната убеденост. Вярвам, че би трябвало да си свършим работата в Париж и всичко ще бъде наред, добави Иванова и добави, че в съчетанията на Николова има напълно дребни промени, които са свързани със сигурността на осъществяване.

Европейската шампионка ще има четири нови трика за Игрите във френската столица и се надява с представянето си да впечатли всички.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР