Кадри ютубДъщерята на Орхан Мурад Сузанита направи доста бурен преход

...
Кадри ютубДъщерята на Орхан Мурад Сузанита направи доста бурен преход
Коментари Харесай

Сузанита: Приключих с глупостите

Кадри ютуб

Дъщерята на Орхан Мурад Сузанита направи много плевел преход от детството към съзряването. Премина през какво ли не, изгори мостове след себе си в връзките с близки и другари.

Явно мисленето й към този момент е променено, няма я тази импулсивност и безрасъдство, които я водеха към пропастта.

Тя направи шокиращи самопризнания за преживения призрачен сън от нея и най-много фамилията ѝ в резултат на използването на неразрешени субстанции в подкаста на Алпер Чочев.
`); break case width
Промяната при мен е голяма. Моите родители постоянно са ми липсвали в детството и неверните ми решения са на база, че нашите ги е нямало до мен. Наложи се сама да се дисциплинирам по този метод, за което в този момент скърбя.



По думите ѝ израснала сама, защото родителите ѝ ходели по участия дружно. Като ученичка сменила осем учебни заведения била унизена и унижавана от съучениците си.

Когато за първи път посегнах към упойващи субстанции бях сама, усещах се слаба, търсех си разтуха. Винаги в миг на уязвимост съм предпочитала да съм сама, споделя тя. Щерката на Орхан Мурад призна още, че изпадала в страшни положения и имала опит за самоубийство, изваждала нож на майка си и сестра си. Успяла да се измъкне след месец в профилирана клиника.

Освен това след дебютната ѝ ария „ Луцифер и Буда “, Закрила на детето се задействали и пращали непрекъснато писма на родителите ѝ и на шефа в учебното заведение ѝ. Сузанита била под зоркия им взор по какъв начин върви на учебно заведение, какво носи. Освен това поради песента е бита по улиците и унизена, само че все пак продължавала да налива масло в огъня.

Казва, че в този момент най-хубавото нещо в живота ѝ е синът ѝ Матиас и е към този момент напълно различен човек. Продължава да се занимава с музика и да пуска още части на почитателите, които не са я не запомнили.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР