По време на провелата се вчера вечерта в Leweck Resort,

...
По време на провелата се вчера вечерта в Leweck Resort,
Коментари Харесай

AUTOBEST GALA 2024: BYD Dolphin получи наградата си BEST BUY CAR OF EUROPE 2024

По време на провелата се през вчерашния ден вечерта в Leweck Resort, Люксембург, обичайната гала AUTOBEST GALA, напълно електрическият и първи в историята на състезанието AUTOBEST модел на китайски авто производител- BYD Dolphin, получи публично премията си BEST BUY CAR OF EUROPE 2024.

BYD Dolphin беше определен за победител и притежател на оценката BEST BUY CAR OF EUROPE 2024 на интернационалното жури AUTOBEST, откакто събра общо 20 057 точки и изпревари най-близкия си конкурент- Hyundai Kona, с едвам 344 точки. На трета позиция в класирането остава Jeep Avenger. Гласуването пристигна след също по този начин обичайният тест на финалистите в Тейсдорф, Австрия.

По време на церемонията, журито на AUTOBEST връчи премията SPORTBEST 2024 на легендата Дейвид Ричардс- някогашен международен рали първенец рали, началник на тимове Формула 1 и Aston Martin, и една от най-известните фигури в моторните спортове по целия свят. Приемайки я, той съобщи, че няма никакво желание да се отхвърля от дейната си управителна активност и че идващото предизвикателство, което е на неговия дневен ред е спечелването на рали Дакар със .



Призът TECHNOBEST 2024 беше връчен на доминантата в региона на батерийните технологии CATL, а повода за оценката бе революционната батерия Shenxing- първата в света 4C супербързо зареждаща се LFP батерия, способна да обезпечи 400 км пробег с 10-минутно зареждане, както и пробег от над 700 км с едно цялостно зареждане.

Както беше оповестено авансово, по време на AUTOBEST GALA 2024, системата Lotus Hyper OS беше отличена победител в категорията SMARTBEST 2024, а признанието SAFETYBEST 2024 бе за впечатляващото предпазно яке на Continental, което разрешава на бордовите системи колите да разпознават доста по-рано и от по-голямо разстояние велосипедистите, които го носят.

Изцяло новият и 100% електрически Citroen e-C3, който разполага с капацитет, включително и цена от под 25 000 евро, да се трансформира в същински пазарен геймченджър, получи премията ECOBEST 2024. И което е не по-малко значимо, новият електрически автомобил на френската марка ще се създава в Европа, показвайки ангажираността на Stellantis с европейската промишленост, както и способността да бъде доста ефикасен в производството на електрически автомобили

По време на AUTOBEST GALA 2024 бяха връчени и още три значими награди- на Porsche за COMPANYBEST 2024, както и на двама от водещите и определящи бъдещето на съответните си компании ръководители- Дени Ле Вот, изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен шеф на марката Dacia е най-новия член на MANBEST 2024 Hall of Fame, и DESIGNBEST Hall of Fame за Жил Видал- вицепрезидент на подразделението Дизайн на Renault Group.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР