Водачът във временното класиране на в клас Макси от националния

...
Водачът във временното класиране на в клас Макси от националния
Коментари Харесай

Маршавелов втори на старта на Писта Стара Загора 2017

Водачът във краткотрайното класиране на в клас Макси от националния шампионат на затворен маршрут Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) записа второ време в днешните тренировки. Така в утрешното съревнование, водача на " КА-2 Рейсинг Тийм " ще застане на втора стартова позиция. Състезанието в Стара Загора е трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут.

В първата подготовка, пловдивчанинът приключи с най-хубаво време, като съумя да спре хронометрите на 1:21.762мин., което бе с 1.960сек. по-добро от това на втория в класирането и с 2.517сек. по-добро от това на третия.

Преди втората подготовка над трасето в Стара Загора се изсипа дъжд, който бе и основен при избора на гуми за самата подготовка. Двукратният първенец на България излезе за втората подготовка с гуми за мокра писта, а трасето изсъхна доста бързо и това бе решаващо за представянето му в квалификацията. Времето му от първата подготовка бе усъвършенствано с 0.142сек. и това му коства първата позиция на стартовата решетка на следващия ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР