Доналд Тръмп беше освиркван многократно, докато се обръщаше към Националния

...
Доналд Тръмп беше освиркван многократно, докато се обръщаше към Националния
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се сблъсква с многократни освирквания по време на реч на Либертарианската конвенция

Доналд Тръмп беше освиркван неведнъж, до момента в който се обръщаше към Националния конгрес на Либертарианската партия в събота, като мнозина в тълпата крещяха обиди и го осъждаха за проблеми, в това число политиките му за Covid-19.

Когато той излезе на сцената, мнозина му се подиграваха, до момента в който някои последователи, облечени в шапки и тениски на Make America Great, приветстваха и скандираха „ Съединени американски щати! Съединени американски щати! ”.

Това беше необичаен миг господин Тръмп да се изправи лице в лице с открити клеветници, което е доста извънредно за някой, привикнал да провежда манифестации пред постоянно обожаващи тълпи.

Либертарианците, които дават приоритет на дребното държавно управление и самостоятелните свободи, постоянно са скептични към някогашния президент и поканата му да приказва на конгреса раздели партията.

Г-н Тръмп се опита да омаловажи това, като като се базира на четирите наказателни обвинявания против него и се майтапи: „ Ако преди не бях либертарианец, сигурно съм либертарианец в този момент “.


Г-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР