Джеймс Кент - прочутият готвач зад някои от най-добрите ресторанти

...
Джеймс Кент - прочутият готвач зад някои от най-добрите ресторанти
Коментари Харесай

Почина известният готвач Джеймс Кент

Джеймс Кент - фамозният готвач зад някои от най-хубавите заведения за хранене в Ню Йорк, умря, заяви неговата група за заведения за хранене и хотелиерство в събота.

" С разрушено сърце споделяме, че Джеймс Кент умря ненадейно по-рано през днешния ден ", написа Saga Hospitality Group в обява в Instagram, обявяваща гибелта на 45-годишния готвач. Кент управляваше някои от най-луксозните заведения за хранене в Ню Йорк, в това число Crown Shy, Overstory и Saga.

" Семейството на Saga Hospitality Group се концентрира върху взаимна поддръжка и най-много върху Кели, Гавин и Ейвъри, до момента в който скърбим за загубата на Джеймс “, се споделя още в обявата, която загатва брачната половинка и децата на Кент. Обръщението приключва с обръщение към почитателите да прекарат Деня на бащата с обичаните си хора.

Причината за гибелта на Кент не беше разкрита от компанията или фамилията му все още на публикуването, оповестяват от ABC News .

Харисън Гинсбърг - шефът на бара и началник на отдела за питиета на групата заведения за хранене на Кент, също излезна с изказване за гибелта на Кент.

" Благодаря ти за всички мемоари, смях, храна и уроци. Винаги съм се възхищавал от това какъв брой подкрепяш моята кариера, бар и промишленост “, написа той.

Джеймс Кент беше готвач, роден в Ню Йорк, чиито заведения за хранене и питейни заведения преобладаваха на кулинарната сцена и завоюваха голям брой награди, в това число две звезди Мишлен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР