Деветнадесет екипажа са подали заявки за участие в тазгодишния последен

...
Деветнадесет екипажа са подали заявки за участие в тазгодишния последен
Коментари Харесай

Деветнадесет екипажа на старт в рали спринт Пампорово

Деветнадесет екипажа са подали поръчки за присъединяване в тазгодишния финален кръг от националния рали спринт шампионат на България - " Пампорово ", което ще се организира на 11 и 12 ноември.

Сред декларираните са спечелилите в последното издание на рали спринт " Пампорово " Пламен Стайков и Рафи Кадир (Skoda Fabia R5), както и Антон Титов и Александър Спиров (Skoda Fabia R5). Националните рали първенци за сезон 2023 Мартин Сурилов и Здравко Здраков обаче няма да вземат участие.

При колите с един двигателен мост са се декларирали имена като европейската рали шампионка Екатерина Стратиева и навигаторът и Георги Аврамов (Opel Corsa Rally4), Никола Мишев / Петър Сивов (Peugeot 208 Rally4), Петър Йорданов / Любка Йорданова (Renault Clio Rally5) и Данаил Русев / Иван Данков (Suzuki Swift).

Тазгодишното издание на рали спринт " Пампорово " ще приветства и своите първи задгранични участници. От Сърбия се чака да дойдат Матия Стоянович / Драгослав Тесанович (Volkswagen Polo) и Ненад Филипович / Татяна Милошевич (Zastava Yugo).

Третото издание на атрактивната конкуренция включва пет скоростни стадия с обща дължина от близо 45 спортни километра по живописните пътища на Родопите.

Организаторите на надпреварата са подготвили промени в маршрута, които да го създадат още по-интересен и провокационен за участващите екипажи.

В програмата е включен и нов супер специфичен стадий, който ще се организира на бул. „ България “ в Смолян и дава обещание неповторимо представление за жителите и гостите на родопския град.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР