ДАЛАС (AP) — Мейсън Марчмънт вкара за първи път след

...
ДАЛАС (AP) — Мейсън Марчмънт вкара за първи път след
Коментари Харесай

Мейсън Марчмънт прекъсва равенството в третия период, Старс победиха Ойлърс с 3-1 в мач 2, за да изравнят финала на Запад

ДАЛАС (AP) — Мейсън Марчмънт вкара за първи път след откриването на плейофа и Далас Старс победиха Едмънтън Ойлърс с 3-1 в събота вечер, с цел да изравнят финала на Западната конференция с по една игра.

Маршмънт наруши равенството в 3:41 на третия интервал, когато отрази изстрел, който мина през краката на бранителя Винсънт Дешамайс, след което отскочи на леда и мина сред дясната ръка и тялото на вратаря Стюарт Скинър. Защитникът на Старс Райън Сутър, чиито 1444 мача в кариерата си от постоянния сезон без купа за Купа Стенли са най-вече измежду дейните играчи, стреля шайбата от дъската тъкмо от вътрешната страна на синята линия, която Марчмънт отклони.

Капитанът на Старс Джейми Бен означи гол и асистира за празната врата на Еса Линдел 2:03 минути преди края. Уайът Джонстън направи две асистенции.

Вратарят на Далас Джейк Йотингер спря 28 изстрела, в това число достигащо избавяне с ръкавица при удар на Матиас Екхолм към 3 1/2 минути преди края и също се събра в далечния удар на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР