Вероятно влизаме в категорията опозиция, но не на всяка цена.

...
Вероятно влизаме в категорията опозиция, но не на всяка цена.
Коментари Харесай

Възраждане: Ще подкрепим предложение болниците да не са търговски дружества


" Вероятно влизаме в категорията съпротива, само че не непременно. По обособени политики ще може да се разчита на нашата поддръжка. Влизаме със поръчката да бъдем диалогични по всяка тематика, значима за бъдещето на страната ".

Това съобщи депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова в студиото на " Денят ON AIR ".

Една от тематиките, по които партията сигурно няма да направи отстъпка от позицията си, е " зеленият документ ".

" Ние сме срещу " зеления документ " и ограниченията. Те са безредни, няма да предлагаме нови ограничения. Трябва да се върнем към естествения метод на живот, да помислим за психическото на хората. Виждаме, че имунизациите са подобаващи за едни, само че несъответствуващи за други. Преди две години аз прекарах тежък грип с халюцинации. Тогава нямаше такова ограничаване, макар че доста хора в моя район го изкараха ", стимулира се депутатът от Стара Загора пред Bulgaria ON AIR.



Подкрепа обаче ще дадат, в случай че се стигне до разискване на предлагането лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения. Михайлова акцентира и безапелационната позиция на " Възраждане " против закриването на въглищните централи.

" Става въпрос за стотици хиляди хора. Синдикатите от дълго време трябваше да се погрижат за това тези фамилии да не живеят от година за година. Едно от първите неща, които ще създадем, е да пожелаеме документите сред трите ТЕЦ-а за изкупуването на излъчванията, тъй като съгласно нас има диспропорция. Трябва да се борим да удължим живота на въглищните централи. България не би трябвало да заема позиция за затварянето им ", съобщи националният представител.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР